1. Accesul si inscrierea in platforma sunt gratuite.
 2. Ofertarea in cadrul licitatiilor active este, de asemenea, gratuita.
 3. Comisionul de intermediere al platformei este prezentat in fiecare licitatie activa in rubrica “Sumar oferta”.
 4. Contractarea serviciilor se va realiza de catre prestator. Expert24.ro nu este parte in contract.
 5. Termenii contractuali sunt stabiliti de catre client si prestator, fiind responsabilitatea acestora.
 6. Perceperea unui avans la demararea lucrarii este la latitudinea prestatorului. Expert24.ro nu ingradeste acest drept, recomanda solicitarea unui avans, pentru reducerea gradului de anulare.
 7. Toti expertii inscrisi in platforma beneficiaza de pachetul gratuit.
 8. Pachetul Gratuit include contractarea simultana a unui numar maxim de 3 lucrari, din care maxim o lucrare se afla in stadiul initial si maxim o lucrare se afla in stadiul finalizat. Lucrarea este considerata ca fiind contractata pana in momentul in care factura de comisionare este achitata.
 9. Atunci cand este depasita cel putin una din cele 3 conditii prezentate mai sus, posibilitatea de ofertare este blocata, pana in momentul revenirii la conditiile initiale.
 10. In situatia in care expertul doreste un abonament mai mare, care sa permita contractarea mai multor lucrari simultan, exista posibilitatea de crestere a pachetului, conform abonamentelor disponibile.
 11. Plata abonamentelor se realizeaza in avans, abonamentul fiind valabil pentru o perioada de 30 de zile. Plata abonamentelor nu elimina plata comisionului.
 12. Plata comisioanelor catre Expert24.ro se efectueaza dupa apasarea butonului “Confirma predarea lucrarii” pe baza facturii electronice generate automat. Facturile se vor genera la momentul confirmarii predarii lucrarii catre client, nu la momentul incasarii contravalorii lucrarii.
 13. Momentul incasarii contravalorii lucrarii va fi stabilit de catre client si prestator in baza contractului incheiat, fiind responsabilitatea acestora, Expert24.ro nu este parte in contract.
 14. Factura emisa are termen de plata 3 zile. Dupa depasirea termenului de plata, indiferent de numar de lucrari posibil de contractat in baza abonamentului activ, ofertarea este blocata.
 15. In cazul lucrarilor pentru procedurile de insolventa, acolo unde termenul de plata este mentionat ca fiind dupa valorificare activelor, nu se aplica conditia de plata in 3 zile. Factura va fi emisa la momentul de predare, termenul de plata fiind la momentul de incasare. In cazul acestor lucrari expertul va transmite un e-mail catre [email protected]pentru a solicita derogare de la termenul de plata.
 16. Expert24.ro are dreptul de a derula actiuni de genul “client misterios” pentru a identifica prestatorii care nu respecta termenii din oferta, sau recomanda anularea lucrarilor, pentru evitarea comisionului.
 17. In situatia in care sunt descoperite astfel de situatii, Expert24.ro isi rezerva dreptul de a bloca posibilitatea de ofertare a expertului pe o perioada nedeterminata.
 18. Anularea unei licitatii se realizeaza de catre client, direct din contul acestuia sau din platforma Expert24.ro, procedura de anulare dureaza maxim o zi lucratoare.
 19. In situatia in care expertul descopera elemente de ilegalitate, este obligat sa solicite imediat anularea lucrarii. Expert24.ro va demara o actiune de verificare a informatiilor furnizate de catre prestator, imediat dupa confirmarea acestora lucrarea va fi anulata. Nu incurajam practicile nelegale.
 20. In cazul in care expertul solicita prin e-mail anularea unei lucrari, Expert24.ro va demara o actiune de verificare a situatiei pentru a determina cauzele anularii. Procedura de verificare poate dura pana la 5 zile lucratoare.
 21. Pe toata perioada de verificare a anularii, lucrarea ramane in contul expertului, calculata ca fiind contractata.
 22. Nu se pot anula licitatii dupa apasarea butonului “Confirma predarea lucrarii”.
 23. Expert24.ro isi rezerva dreptul de a verifica gradul de satisfactie al clientilor, atat prin solicitarea de recenzie dupa confirmarea lucrarii, cat si prin contactarea telefonica ulterioara.
 24. Expert24.ro isi rezerva dreptul de a bloca ofertarea in platforma a expertilor cu un grad redus de satisfactie din partea clientilor.
 25. Expert24.ro isi rezerva dreptul de a bloca ofertarea in platforma a expertilor cu un grad ridicat de anulare.
 26. Plata abonamentelor nu elimina plata comisionului.
 27. Comisioanele percepute pentru fiecare lucrarea pot sa varieze pentru fiecare lucrare in functie de complexitate.
 28. Comisioanele percepute sunt intre 15% si 25% pentru fiecare lucrare.
 29. Expertul pot sa deblocheze ofertele de pret concurente pe baza de credite.
 30. Deblocarea ofertelor concurente se poate face individual pe oferta sau deblocare full pe lucrare
 31. Deblocarea full va afisa toate ofertele publicate la cerere inclusiv cele postate ulterior deblocarii.
 32. Expertii pot sa posteze maxim 3 oferte pentru fiecare lucrare. Prima oferta per lucrare este gratuita, urmatoarele 2 se vor posta pe baza de credite.
 33. Creditele se pot dobandi prin 2 modalitati: performanta pe platforma sau achizitie prin plata online.
 34. Se ofera 20 de credite bonus pentru fiecare: 50 oferte postate, 10 lucrari finalizate, 5 recenzii primite.

Performanţa se face cu profesionişti!