Ai nevoie de Experti cadastru si intabulare?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la experti verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem de ce servicii ai nevoie, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, expertii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la expertul care ti se potriveste.

3. Predarea lucrarii

Expertul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a lucrarii si modalitatea de plata.

 
 

Top Experti cadastru si intabulare pe baza recenziilorCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 145139 - Cadastru si intabulare casa Deta
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare casa Localitatea: Deta Suprafata imobil(mp): 54 Acte detinute: Altele Termen de efectuare: In cel mai scurt timp Alte detalii:
Lucrarea numarul 144839 - Releveu imobil (schita) Bucuresti
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: Bucuresti Detalii pentru prestator:Imobil 70 mp din Calea Crangasi achizitonat anul acesta si imi este necesar la banca deoarece voi schimba creditorul.Am un releveu de anul trecut, facut de fostul proprietar insa mi s-a transmis ca este necesar un releveu semnat de un expert topocadastrist autorizat.
Lucrarea numarul 144907 - Plan topografic de situatie Fundata
Servicii solicitate: Plan topografic de situatie Localitatea: Fundata Detalii pentru prestator:Ridicare topografica
Lucrarea numarul 144894 - Cadastru si intabulare apartament Bucuresti
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare apartament Localitatea: Bucuresti Suprafata imobil(mp): 60 Acte detinute: Contract de vanzare/cumparare,Certificat Mostenitor Termen de efectuare: In cel mai scurt timp Alte detalii:
Lucrarea numarul 144757 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Calafindesti
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Calafindesti Suprafata constructie totala(mp): 70 Suprafata teren totala(mp): 69800 Acte detinute: Nici un act Termen de predare: In cel mai scurt timp Alte detalii: 5 bucati de teren extravilan 70ari 26ari 22ari 9ari 10ari 2 bucati intravilan 13 ari + constructia Este vorba de 5bucati teren extravilan, 1(una)bucata intravilan plus casa și gradina lăsată de părinți cu contract de vânzare cu clauza viagera. Toate terenurile și casa sunt pe rolul meu în reg. Agricol al primăriei ultimul părinte a decedat în 2005. Nu sa emis titlu de proprietate părinților posed câteva adeverințe de punere în proprietate ramase de la părinți.
Lucrarea numarul 144743 - Plan Topografic de situatie Tartasesti
Servicii solicitate: Plan Topografic de situatie Localitatea: Tartasesti Detalii pentru prestator:Ridicare topo Strada privata(servitute) pentru proiect canalizare și apa.
Lucrarea numarul 144567 - Cadastru si intabulare teren extravilan
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren extravilan Localitatea: Biled Suprafata imobil(mp): 50000 Acte detinute: Titlu de proprietate Termen de efectuare: 1-2 saptamani Alte detalii:
Lucrarea numarul 144482 - Actualizare / Rectificare cadastru Carei
Servicii solicitate: Actualizare / Rectificare cadastru Localitatea: Carei Detalii pentru prestator: teren de 20 ari
Lucrarea numarul 144506 - Cadastru si intabulare apartament Bucuresti
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare apartament Localitatea: Bucuresti Suprafata imobil(mp): 66 Acte detinute: Contract de vanzare/cumparare Termen de efectuare: In cel mai scurt timp Alte detalii: Bloc din 1984, sector 1
Lucrarea numarul 144486 - Trasare / Intarusare teren / Constructie Zamostea
Servicii solicitate: Trasare / Intarusare teren / Constructie Localitatea: Zamostea Suprafata imobil: Cadastru si intabulare detinut: DA Termen de efectuare: 1-2 saptamani Alte detalii:
Lucrarea numarul 144335 - Dezmembrare / Lotizare / Parcelare teren Girisu de Cris
Servicii solicitate: Dezmembrare / Lotizare / Parcelare teren Localitatea: Girisu de Cris Suprafata teren: 1033 Tip teren: Intravilan Numari de loturi: 2 Acte detinute: Titlu de proprietate Alte detalii: Măsurare si dezmembrare

De ce sa lucrezi cu Expert24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de experti, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Experti în toată ţara

Majoritatea expertilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de experti îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o lucrare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un expert chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Expertii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza expertii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!