Ai nevoie de Experti cadastru si intabulare?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la experti verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem de ce servicii ai nevoie, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, expertii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la expertul care ti se potriveste.

3. Predarea lucrarii

Expertul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a lucrarii si modalitatea de plata.

 
 

Top Experti cadastru si intabulare pe baza recenziilorCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 154055 - Trasare / Intarusare teren / Constructie Bragadiru
Servicii solicitate: Trasare / Intarusare teren / Constructie Localitatea: Bragadiru Suprafata imobil: 1370 Cadastru si intabulare detinut: DA Termen de efectuare: 1-2 saptamani Alte detalii:
Lucrarea numarul 153987 - Cadastru si intabulare apartament Bucuresti
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare apartament Localitatea: Bucuresti Suprafata imobil(mp): 61 Acte detinute: Contract de vanzare/cumparare Termen de efectuare: 1-2 saptamani Alte detalii:
Lucrarea numarul 153952 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Gruiu
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Gruiu Suprafata constructie totala(mp): 70 Suprafata teren totala(mp): 1300 Acte detinute: Titlu de proprietate,Certificat de mostenitor,Altele Termen de predare: Alte detalii:
Lucrarea numarul 153962 - Dezmembrare / Lotizare / Parcelare teren Gruiu
Servicii solicitate: Dezmembrare / Lotizare / Parcelare teren Localitatea: Gruiu Suprafata teren: 4200 Tip teren: Intravilan Numari de loturi: 2 Acte detinute: Titlu de proprietate,Certificat de mostenitor,Altele Termen de efectuare: Alte detalii: Avem certificate de moștenitor. Suntem doi frați.
Lucrarea numarul 153695 - Actualizare / Rectificare cadastru Tarlungeni
Servicii solicitate: Actualizare / Rectificare cadastru Localitatea: Tarlungeni Detalii pentru prestator:intabulare terasa beton exteriora a casei. apare pe schita arhitectului dar nu si in cartea funciara
Lucrarea numarul 153659 - Plan Topografic de situatie Bistrita
Servicii solicitate: Plan Topografic de situatie Localitatea: Bistrita Detalii pentru prestator:Am o servitute de trecere în curte si mai este cineva care locuim in aceeasi curte am cumparat pământul de sub casa dar nu stiu care este terenul meu aferent casei care este în folosință si plătesc impozit si am facut o cerere primăriei care mi-a cerut documentație si plan de identificarea imobilului cu date de carte funciară și un memoriu tehnic prin care se certifică ca corespunde cu cel din plan pt cota de teren ce revine apartamentului meu
Lucrarea numarul 153652 - Cadastru si intabulare teren extravilan
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren extravilan Localitatea: Amzacea Suprafata imobil(mp): 50 Acte detinute: Titlu de proprietate Termen de efectuare: 1-2 saptamani Alte detalii: Teren 50 hectare di 3 loturi
Lucrarea numarul 153591 - Cadastru si intabulare teren intravilan
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren intravilan Localitatea:Maramures Suprafata imobil(mp): 18 Acte detinute: Contract de vanzare/cumparare Termen de efectuare: Alte detalii: Pretul intabulari
Lucrarea numarul 153579 - Cadastru si intabulare teren intravilan Moieciu
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren intravilan Localitatea: Moieciu Suprafata imobil(mp): 1121 Acte detinute: Altele Termen de efectuare: In cel mai scurt timp Alte detalii: As dori sa stiu daca pot face un stereo 70?
Lucrarea numarul 153502 - Alipire terenuri, Actualizare / Rectificare cadastru Eforie
Servicii solicitate: Alipire terenuri, Actualizare / Rectificare cadastru Localitatea: EforieSuprafata:Un lot cu casa:350Al2-lea lot:150Acte:Contract vanzare-cumparare Detalii pentru prestator:Alipire doua loturi deja intabulateNU avea iesire in strada si am luat inca un lot de 150 mp de la vecinaNU ne pune gaz pe strada deoarece al2lea lot nu figureaza cu constructie pe el .Termen : urgent !
Lucrarea numarul 153431 - Cadastru si intabulare teren cu constructie
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea:Bucuresti, Bucuresti Suprafata constructie totala(mp): 115 Suprafata teren totala(mp): 436 Acte detinute: Contract de vanzare/cumparare Termen de predare: Alte detalii:

De ce sa lucrezi cu Expert24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de experti, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Experti în toată ţara

Majoritatea expertilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de experti îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o lucrare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un expert chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Expertii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza expertii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!